• 0
Charlie Traveler

BBCode in Alliance Announcements + Weird Nation Bug


What were you doing (or trying to do): I was trying to post a reply containing the the


tag in an alliance announcement.

What happened: The reply showed

[url=https://docs.google.com/spreadsheets/d/.....H3s0]City Planning Guide.[/url]

instead of "City Planning Guide" as a hyperlink to the spreadsheet.


Link to page: N/A


Any other relevant information:

- Previously working tags in other posts have since stopped working and appear the same way.

- Not sure if related: the last comment on three announcements is from a nation that was created yesterday (10/1/17) and is not in our alliance. In fact, there are no comments in those

announcements. Additionally, the nation id=0 which takes me to my nation.




^ Broken BBCode URL tag in reply to announcement.



^ Broken BBCode URL tag in announcement posted a while ago.



^ Random commentor. Not in our alliance and created yesterday.



^ Nation results for search "Luo".



^ Nation ID=0

Edited by Charlie Traveler

Share this post

Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

  • 0

The correct BBcode is [link] not



Share this post

Link to post
Share on other sites
  • 0

Sure enough! Thanks.

Weirdly, though, it appears that the URL tag works around the IMG tag as shown below.

This code:


Outputs this with clickable sections:



I'm not sure why it works inconsistently.


Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now